Välkommen till Zócalo!

Vi kallar vår mat för Fresh Happy Mex – mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror. Inspirerad av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco, ett område där det traditionella mexikanska köket möter den fräscha kaliforniska matkulturen.

Värva en köttätare! 2 för 1 på all vegetarisk mat.

Vi vet att det kan bli svårt att värva en köttätare – att övertyga den personen som inte gillar vegetariskt.  Därför har vi på Zócalo från 23.april till 1.maj en perfekt kampanj för dig. Vi erbjuder 2 för 1 på alla våra vegetariska rätter

Så bjud din kompis, pappa eller kollega på vegetarisk burrito, tacos, quesadillas eller bowls och visa att vegetarisk och vegan mat kan vara riktigt bra för alla.  Till och med de som aldrig äter vegetariskt.

Ta bild på ditt Zócalo besök och ladda upp på Instagram med #zocalose och du kan vinna fest på Zócalo för 20 personer mat & dryck

Vi serverar mexikansk öl och våra egna mexikanska drinkar.

Är du vegan?  Välj då vegetariskt protein (veggie strips eller pulled veggies).  Personalen frågar dig om du vill ha din rätt vegan och om du svarar ja så ersätter vi alla mejeribaserade såser och ost med vegan varianter.  Vi har tagit bort honung från alla våra rätter.

Mer info om vegan / vegetarisk mat på Zocalo här.

Du hittar all näringsinformation om vår mat här.  Vi till och med har en näringskalkylator där du kan räkna exakt antal kalorier, fiber, protein osv i din rätt.

Många glutenfria och vegan alternativ på menyn